Definitivno više neće sarađivati: Isplivao dokaz da je Megan slagala čuvenu Opru!

Autor:

Zabava

14.03.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl je u intervjuu sa Oprom Vinfri tvrdila da je pre upoznavanja princa Harija vrlo malo znala o kraljevskoj porodici, iako je o svom snu da postane princeza i venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton pisala na svom blogu još pre sedam godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Opri se ovo neće dopasti

Detalji iz njenog ranijeg života kao glumice, sada su isplivali u javnost.

Tokom intervjua sa Oprom Vinfri, koji je podigao mnogo prašine, vojvotkinja od Saseksa rekla je kako nije znala mnogo o kraljevskoj porodici pre nego što je upoznala princa Harija, ali još 2014. godine, kad je radila kao glumica, na svom je blogu pisala o kraljevskoj porodici i snu da postane princeza.

U svom već neko vreme ugašenom blogu The Tig Meghan je pisala kako je odrasla sanjajući da postane princeza i o pompi koja je okruživala venčanje Kejt i Vilijama.

RepublikaFoto: printscreen/CBSnews
Megan Markl

- Čini se da odrasle žene zadržavaju tu maštariju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i beskrajan razgovor o princezi Kejt - pisala je, između ostalog.

Kako prenosi britanski mediji, neki od njenih prijatelja iz detinjstva takođe tvrde kako je imala veliko interesovanje za kraljevsku porodicu tokom odrastanja, posebno za princezu Dajanu. Ninaki Pridi rekla da je Megan “uvek bila fascinirana” kraljevskom porodicom i da želi da bude “princeza Dajana 2.0”.

Foto: youtube.com/printscreen
Opra, Hari i Megan

Američki i britanski mediji su tokom protekle nedelje pronalazili određene sličnosti između princeze Dajane i Megan Markl, te su navodili da Megan “odlično skida” njene modne kombinacije i oponaša njen modni izraz.

Kraljevski biograf Endru Morton tvrdi da je, kad je Megan imala 16 godina, gledala sahranu princeze Dajane sa “suzama koje su joj curile niz obraze”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading