RAZVEZALA JEZIK: Opra otkrila šta joj je Princ Hari ispričao kada su se kamere ugasile!

Autor:

Zabava

08.03.2021

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O intervjuu koji su Megan Markl i Princ Hari dali Opri Vinfri i dalje se priča. Bilo je dosta obelodanjenih priča koje su javnost ostavile o šoku, a najviše svet ostavilo u šoku to što se neko iz Kraljevske porodice pitao koje boje će biti Mali Arči.

Foto: youtube.com/printscreen
Da li je Opra izdala Harija?

Ova tema uzrujala je mnoge, Tviter je eksplodirao, gde se sa jedne strane zgražavaju nad činjenicom da je neko iz Kraljevske porodice uopšte postavljao takvo pitanje, a sa druge su optuživali Megan da tačno zna šta da izjavi kako bi napakostila najbližim ljudima njenog supruga.

Za sada, nema odgovora od Megan i Harija povodom ovih izjava, ali se zato oglasila Opra, i to na televiziji kako bi reagovala na spekulacije koje se provlaće.

RepublikaFoto: youtube.com/CBS
Hari i Megan

- Ono što je meni Hari rekao jeste da želi da se jasno svima stavi do znanja da njegovi baka i deka nisu ljudi koji su pričali o ovoj temi - rekla je Opra.

Hari je odlučo da sakrije identitet osobe koja je imala rasističke komentare na račun tada nerođenog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading