NOVA DRAMA TRESE MUZIČKU SCENU: Pevača ponovo prijavili za BRUTALNO zlostavljanje!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.02.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio o agoniji!

RepublikaFoto: instagram.com/kori.feldman

Kori Feldman

Glumac Kori Feldman je podelio svoje priznanje koje se tiče Merlina Mensona. On je naveo  da ga je Menson psihički i emotivno zlostavljao više od decenije.

On je i ranijih godina pričao kako su njega i njegovog prijatelja glumca Korija Hajma zlostavljali i silovali izvesni glumci i režiseri 80-ih godina prošlog veka kada su bili popularne tinejdžerske zvezde.

 

U veoma dugom postu, Feldman navodi da ga je Menson nudio kokainom iako je znao da je Kori lečeni narkoman i da nije pipnuo drogu 5 godina, nazivao ga je ružnim imenima i pokušao da manipuliše njime na razne načine, piše Telegraf.rs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corey Feldman (@cdogg22)

Takođe, napisao je da je poznati muzičar bio opsednut njime više od 20 godina, a kao dokaz naveo Mensonovu autobiografiju. U njoj stoji i da je Feldmana nazivao retardiranim i glupim, što je i sam glumac napisao u svojoj objavi.

Podsetimo, početkom ovog meseca glumica Evan Rejčel Vud je optužila svog bivšeg dečka, poznatog muzičara Merlina Mensona za zlostavljanje, manipulaciju i ispiranje mozga. Ona je detaljno opisala kroz šta je sve prolazila tokom odnosa sa njim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading