KARIJERA NA TANKOM LEDU: Nakon što je ostao bez uloge u Hari Poter univerzumu, KULTNOM glumcu Netflix zabranio SVE filmove!

Autor:

Zabava

29.12.2020

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog za ovakvu odluku je njegov sudski proces sa bivšom ženom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoni Dep

Filmovi u kojima igra holivudski glumac Džoni Dep neće se više prikazivati na platformi Netflix u Americi i Australiji, navodi Tanjug.

Netflix USA i Netflix Australia odlučili su da obrišu iz svog kataloga sve filmove u kojima igra holivudska zvezda, preneo je sajt seebiz.eu.

Razlog za takvu odluku navodno je suđenje koje se odvijalo ove godine između Depa i njegove bivše supruge Amber Heard i tabloida San.

Dep je tužio britanski tabloid i njegovog izvršnog urednika Dana Vutona zbog klevete u članku iz 2018, u kojem ga je nazvao "čovekom koji tuče svoju ženu", a slučajem se bavio Viši sud u Londonu.

Dep je izgubio ovu pravnu bitku vrednu dva miliona dolara, a nakon poraza na sudu usledio je još jedan u kojem je ostao bez uloge u "Fantastičnim zverima".

Glumac je na Instagramu objasnio da ga je studio Vorner Bros zamolio da odustane od uloge negativca Gelerta Grindevolda u spin-ofu franšize Hari Poter.

- Uvažio sam i saglasio se s tim zahtevom - poručio je Dep.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading