IMALI SU SREĆE: Verovali ili ne mnoge holivudske zvezde su to postale SASVIM SLUČAJNO!

Autor: Telegraf, Republika

Zabava

22.12.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki uopšte nisu želeli da se bave glumom, a sada su velike zvezde.

RepublikaFoto: youtube.com/EntertainmentTonight
Mila Kunis

Mila Kunis (14) lagala je da je četiri godine starija kako bi je pustili da igra Džeki u "Veselim sedamdesetim".

Al Paćino postao je Majkl Korleone umesto Roberta Redforda ili Džeka Nikolsona samo zato što vuče sicilijanske korene i lokalna mafija nikada ne bi prihvatila glumca koji nema njihovo poreklo. Desimir Stanojević ulogu u "Srećnim ljudima" dobio je tako što je na kastingu pozvao reditelje na pasulj.

Neka druga velika glumačka imena, koja čak i svoje zvezde imaju na Bulevaru slavnih, uopšte nisu planirala da se oprobaju u ovoj branši. No, gluma je našla njih, čak i onda kada su prve i velike uloge dobili na posve neobičan način.

Pamela Anderson - Pamela je kao tinejdžerka otišla na utakmicu u Vankuveru, noseći majicu sa logotipom jedne marke piva. Kada se pojavila na ogromnom ekranu, publika joj je skandirala. Poneseni entuzijazmom sa tribina, organizatori su je pozvali da siđe na teren, a publika je bila još glasnija. Ta ista pivska kompanija unajmila ju je da ih predstavlja, nakon čega je Pamela započela karijeru kao model.

RepublikaFoto: instagram.com/loadstartv
Pamela Anderson

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading