BIZARNO: Ivić DOBIO OTKAZ zbog mobilnog telefona!

Autor:

Sport

23.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znamo da se u današnjem, modernom svetu ne može bez mobilnih uređaja. Ipak, oni su u prethodnim danima izazvali haos u svetu sporta jer su doveli do rasprava, sukoba, pa čak i otkaza.

Vladimir Ivić

Na nesreću, to je na svojoj koži osetio srpski trener Vladimir Ivić (43), koji više nije strateg Votforda zbog otvorenog sukoba s legendom i kapitenom ekipe iz Čempionšipa Trojem Dinijem (32). Bivši as Partizana postao je bivši jer je igračima zabranio da koriste mobilne.

- Zabranio nam je korišćenje mobilnih telefona u samom trening-centru. Nešto tako nam se dogodilo prvi put. Bilo je čudno, kada stigneš u trening-centar, moraš da ostaviš telefon u kolima i možeš da ga uzmeš tek posle treninga, kada kreneš kući - rekao je napadač "stršljenova".

Još jedna bizarna situacija oko telefona dolazi nam iz sveta košarke, u pitanju je utakmica druge lige Francuske između Antibe Šarksa i Evreua. Priča se vrti oko Klientonija Erlija (29), bivšeg asa Njujork Niksa, koji u tekućoj sezoni beleži oko 27 poena u proseku, a na tom meču nije igrao puno i izgleda da mu je bilo dosadno, pa je izvadio telefon i koristio ga sve dok nije usledila burna reakcija saigrača.

 

- Treneru, zašto ovaj je*eni klovn igra? - rekao je Ali Traore nakon što je trener pozvao Erlija da uđe u igru.

Zanimljivo je bilo i u Španiji tokom minulog vikenda i susreta Atletik Bilbaa i Ueske, koji je završen pobedom domaćina od 2:0, ali je zvezda večeri bio štoper i kapiten gostiju Horhe Pulido (29). On je zaboravio da ostavi telefon u svlačionici na poluvremenu i sedam minuta je igrao s njim u džepu. U jednom trenutku mu je ispao i telefon je s osmehom predao sudiji, a do kraja duela mu se pridružio van terena jer je dobio crveni karton.

Sadik i Kanga bili u fokusu zbog telefona!

Zanimljivosti oko telefona ima u srpskom fudbalu, a posebno su se istakli Umar Sadik (23) i Gelor Kanga (30). Bivši napadač Partizana, sada član Almerije, protiv Moldea je u utakmici plej-ofa za Ligu Evrope izašao iz igre, a potom se popeo na ogradu jedne od tribina i telefonirao. Kasnije je Nigerijac otkrio da je pričao sa suprugom, koja ga je pitala zašto ne igra. S druge strane, vezista Zvezde imao je sukob s trenerom Dejanom Stankovićem u Liberecu, ali je ignorisao njegove reči jer je na telefonu listao dešavanja na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading