UŽASNA TRAGEDIJA: U bolnicu primljen jer je sebi UBRIZGAVAO INEKCIJE, pa preminuo od KORONE

Autor: Story.hr

Zabava

03.12.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sati pre smrti oglasio se iz bolnice.

RepublikaFoto: instagram.com/džeridemara
Džeri

Nakon što se na svom profilu na društvenim mrežama požalio na nepodnošljivu bol uzrokovanu samostalnim ubrizgavanjem inekcija vitamina u stražnjicu, u 43. godini preminula je zvezda meksičke verzije popularnog  muzičkog šou programa  'The Voice', Džeri Demara, piše Metro.

Muzičar, čije je pravo ime Džerardo, samo nekoliko sati pre smrti na društvenim je mrežama objavio video snimak u kojem je otkrio kako se nalazi u bolnici.

 

'U bolnici sam zbog boli u stražnjici. Greškom sam, u tri različita dana, ubrizgavao vitamine u isto područje. Prekjuče sam ubrizgao poslednju inekciju. Bol je bila nepodnošljiva - rekao je muzičar u videu, a 48 sati nakon - podlegao je posledicama zaraze koronavirusom što su iz bolnice naveli kao zvanični uzrok smrti.

-Ljubav mog života sada je na nebu. Hvala porodici i prijateljima na molitvama. Volim vas sve - poručila je na svom Facebook profilu njegova supruga Klaudia koja je ujedno i potvrdila tragičnu vest.

Inače, Džeri je 2018. godine bio nominovan za nagradu Gremi latinske Amerike za najbolji album. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading