ZEMLJOTRES U SRPSKOM FUDBALU! Hit izjava predsednika Zvezde posle Hofenhajma!

Autor:

Sport

03.12.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli remijem (0:0) obezbedili prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Funkcioneri FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović i Zvezdan Terzić

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je posle plasmana aktuelnog šampiona naše zemlje u nokaut fazu Lige Evrope da su deset osvojenih bodova u grupi sjajna stvar za ceo srpski fudbal.

– Iskreno, očekivali smo evropsko proleće. Crvena zvezda je zacrtala plan da se plasira u grupnu fazu evropskog takmičenja. To smo ostvarili. Pre svega, čestitke momcima koji su izneli teret. Pokazali smo karakter u ovom teškom vremenu, u kojem je fudbal zaista oštećen time što ne prisustvuju gledaoci. Oni su uvek bili sastavni deo. Svi se nadamo da će biti publike na proleće – kazao je Mijailović za "RTS".

Zvezda je u grupnoj fazi do sada sakupila 10 bodova. To je važno i za koeficijent Superlige Srbije, pošto će i ostalim predstavnicima naše zemlje u međunarodnim takmičenjima ubuduće da bude malo lakše na žrebu.

– Tim koji je izašao protiv nas, iz Bundeslige, neuporediv je sa nama što se tiče finansija i uslova. Ono što je najbitnije u svemu ovome, pokazali smo da srpski fudbal ima perspektivu, pogurali smo sve ono što je bitno za fudbal u Srbiji. Stvorili smo rejting koji će omogućiti da i drugi imaju povoljnije uslove za takmičenje u Evropi.

Protiv Hofenhajma su od mladih srpskih igrača zaigrali Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković. Podatak koji zadovoljava Mijailovića.

– Verujem da je perspektiva pred ovim timom. Imamo mlad tim, koji će da stasa na evropskoj sceni. To je ključ kako se napreduje – objasnio je predsednik Zvezde.

Kompletnu izjavu Svetozara Mijailovića možete poslušati u videu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Omonija

04.12.2020 11:22

Tad su ćutali....