OVO SU USLOVI ZA BRAK: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zbog OVE TAČKE PREDBRAČNOG UGOVORA izbegavaju venčanje!

Autor: stil.kurir.rs, Republika.rs

Zabava

12.11.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pametan potez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džej Lo i Alex

Početkom godine, svet je jedva čekao da vidi jedno od najiščekivanijih venčanja godine - pevačice Dženifer Lopez i njenog verenika Aleksa Rodrigeza. Međutim, pandemija koronavirusa pomrsila im je planove, pa je venčanje - otkazano.

Ipak, kako je svojedobno rekla pevačica (51), ono će se svakako održati, a "na stolu" je već i predbračni ugovor, koji se njenom budućem suprugu nimalo ne sviđa, piše Woman's Day.

Naime, prema pisanju pomenutog tabloida, jedan od razloga što su venčanje stavili 'na čekanje' je i opsežan predbračni ugovor. Međutim, upravo je on uzrok novih, velikih trzavica u vezi latino dive i šest godina mlađeg bivšeg igrača bejzbola. Šta više, pevačica je spremna i  da okonča vezu ukoliko njen izabranik odbije da potpiše ugovor koji su sačinili njeni advokati.

 

-Dženifer tera Aleksa da potpiše 'klauzulu o neveri'. U tom će slučaju, ako je prevari, moraće da plati neverovatnih 250 miliona dolara! Njegovi advokati insistiraju na tome da se bori. Odnosi u njihovom domu zato baš i nisu najbolji u poslednje vreme -  zaključuje izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading