Ćerka Džej Lo kreće njenim stopama: Milioni oduševljeni kada su je čuli kako peva!

Autor:

Zabava

12.05.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dženifer Lopez jedna je od najuspešnijih pevačica na svetu, Latino diva i dalje nastupa i hara top lista, ali ako jednog dana odluči da se penzioniše ima dostojnu naslednicu - ćerku Em.

RepublikaFoto: youtube.com/Abraham Mateo
Dženifer Lopez

Pevačica je nedavno objavila mini dokumentarac gde možemo da vidimo pevačicu dok se sprema za svoj nastup u jutarnjem programu Today, kao i za nedavno održanu Met Galu.

U pauzi priprema za ova dva događaja ona provodi vreme sa porodicom i to uz muziku, pa su gledaoci imali prilike da vide ćerku Džej Lo dok izvodi numeru Ališe Kiz " If I Ain't Got You".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you ❤️ #familia

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 12. Апр 2019. у 4:55 PDT

Gledaoci su ostali zapanjeni, a na društvenim mrežama su se mogli pročitati komentari da je ova 10-godišnjakinja dostojna zamena za slavnu pevačicu.

Pevačicini hejteri su bacili opasku kako Em bolje peva od majke. Mi nećemo donositi sud, već ćemo sve prepustiti vama, te pogledajte snimak i procenite kako peva ćerka Dženifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JLo’s daughter Emme has an amazing voice!!! Come through vocals! ???

Објава коју дели That Grape Juice (@thatgrapejuice) дана 12. Мај 2019. у 6:12 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading