LEPOTICA SKUPILA HRABROSTI I PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI I OTKRILA ZBOG ČEGA SE SLIKALA SA SVOJOM MRTVOM BEBOM: Nakon ovih reči, više je niko ne osuđuje, svima su krenule suze na oči!

Autor: Telegraf, Republika

Zabava

28.10.2020

21:32

Otvorila dušu.

youtube.com/john legend
Zajedno prolaze kroz bol

Supruga muzičara Džona Ledženda i bivša američka manekenka Krisi Tajgen je napisala potresan esej o gubitku sina Džeka u petom mesecu trudnoće.

Naime, Krisi i Džon su pre samo nekoliko nedelja izgubili bebu nakon komplikacija sa kojima su se suočili.  Već kada su počele komplikacije, manekenka je počela da obaveštava javnost o svemu kroz šta prolazi, verujući da će sa njihovom bebom biti sve u redu. Ipak, obilna krvarenja koja je imala danima uticale su na plod.

Nakon saznanja o tome da je njihova beba preminula, Krisi i Džon su se posle porođaja slikali sa njim u naručju, što su mnogi pogrdno komentarisali. Sada je manekenka objasnila zbog čega su to učinili: 

 

-Nisam imala pojma kada ću biti spremna da ovo napišem. Deo mene je mislio da će biti rano, dok još uvek osećam ogromnu bol zbog onoga što se dogodilo. Čitam bezbroj beleški sa telefona - misli koje su mi se nasumično pojavljivale u poslednjim nedeljama koje sam beležila. Zapravo, nisam znala kako bih ovo započela, bez obzira na sobu ili stanje u kom sam se nalazila, ali čini mi se ispravnim da započnem sa zahvalnošću - poručila je Krisi dodavši: 

- Želela sam da se zahvalim svima, podelim našu priču sa svakom osobom koja je ovo doživela. Ali, znala sam da nisam u stanju da to učinim. Za mene je znanje da "nema potrebe da odmah odgovorim na situaciju " bila istinsko olakšanje. Zahvaljujem vam se na strpljenju - napisala je Krisi.

- Počela sam da se porađam i trebalo je na svet da donesem 5. člana porodice, našeg sina, a samo par trenutaka kasnije sam se opraštala od njega. Ljudi su slavili i smejali se baš ispred naših vrata, razumljivo s obzirom da su proslavljali nov život, a Džon je bio besan i burno rekao: "Je l' ovo jeb*na žurka napolju?" - napisala je Krisi.

- Primila sam epidural i bila sam primorana da rodim bebu koja je 20 nedelja stara i koja nije mogla da preživi u mom stomaku - dodala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Oct 16, 2020 at 1:53pm PDT

- Pre toga sam ležala u krevetu duže od mesec dana, kako bih ovog malog dečaka u stomaku držala do 28. nedelje, kada je bezbednija zona za njega. Toliko sam krvarila tokom mesec dana da sam na svakih nekoliko sati menjala pelene za odrasle. A onda mi je posle mesec dana lekar rekao loše vesti. Bilo je vreme za oproštaj. Džek ovo ne može da preživi, a ako se sve nastavi, ne bih preživela ni ja - rekla je ona.

- Zatim su mi rekli da je porođaj ujutro. Prvo sam plakala, a onda sam dobila strašne grčeve i nisam mogla da dišem od suza, jer sam bila neverovatno i duboko tužna. Jecala sam celu noć - kaže Krisi.

- Zamolila sam majku i Džona da uslikaju te fotografije. Objasnila sam da mi trebaju i nisam želela da ponavljam. On to nije želeo, ali je morao da uradi. Mrzeo je to, nije mu imalo smisla u tom trenutku. Ali, znala sam da ovaj trenutak moram da pamtim zauvek, kao i trenutke sreće i suze radosnice kada sam rodila Lunu i Majlsa, a želela sam i da podelim ovu priču sa vama - objasnila je Tajgen.

 

 

 

Komentari (0)

Loading