Tužne vesti: Krisi Tajgen i Džon Ledžend izgubili bebu

Autor:

Zabava

01.10.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka i slavni pevač podelili sa javnošću potresne vesti!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Krisi Tajgen (34) i njen suprug, muzičar Džon Ledžnd (41) očajni su nakon što je manekenka izgubila bebu.

Tužnu vest Krisi je objavila na društvenim mrežama uz fotografije iz porodilišta. Naime, ona je početkom nedelje primljena u medicinski centar u Los Anđelesu zbog krvarenja koje je trajalo više od mesec dana u trudnoći.

- Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo bebi tečnost koja mu je potrebna, uprkos transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikad ne odlučujemo kako ćemo nazvati dete sve dok se ne rodi, pri nego što napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga, ovog dečaka u mom trbuhu zvali smo Džek. Tako da će zauvek ostati Džek. Džek se jako trudio da bude deo naše porodice i biće zauvek - napisala je Krisi uz potresne fotografije iz bolnice.

RepublikaFoto: youtube.com/john legend
Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Ona je naglasila da je zahvalna što imaju dvoje predivne dece - Lunu i Majlsa, ali je svesna da ne može svaki dan biti savršen.

- U ove najteže dane naših života, žalićemo i plakaćemo, ali ćemo se zagrliti najjače i voleti i proći kroz to - zaključila je Krisi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading