DOK CEO SVET BRINE O KORONI, PEVAČICA IMA DRUGE MUKE: Pogledala sam se u oči sa vanzemaljcem, lovila me NLO letelica!

Autor: Srbijadanas, Republika

Zabava

22.10.2020

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije joj lako.

RepublikaFoto: instagram.com/mileycyrus
Majli Sajrus

Razgovarajući s Eikom Ovensom za magazin "Interview", Majli Sajrus  prisetila se svog susreta s "letećim čistačem snijega" u San Bernardinu, tokom kojeg je uspostavila kontakt očima s "bićem" koji pilotira letelicom.

 

- Dok sam se vozila sam primetila da me lovi NLO letelica - rekla je pevačica.

Iako kaže da veruje da je zaista to videla, priznaje da je kupila vosak od kanabisa, koji je mogao biti razlog takvog prizora. 

 

- Pored mene, video ga je i moj prijatelj koji je bio tada sa mnom. Takođe, na istom je putu bilo još nekoliko automobila koji su takođe zastali kako bi pogledali u tom smeru. Kažem vam, sigurna sam da je to što sam videla bilo stvarno - ispričala je bez razmišljanja Majli. Kasnije je dodala da se tresla, ali da se nije bojala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

your girl was v.i.b.i.n.g ?

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Oct 18, 2020 at 10:10am PDT

- Pogledala sam u oči vanzemaljca i on je pogledao u moje. Jako je to sve uticalo na mene i u šoku sam bila sledećih nekoliko dana - zaključila je pevačica.

Majli nikada nije skrivala da često konzumira marihuanu i alkohol, neretko i u kombinaciji, te ne čudi to što joj se priviđaju razne paranormalne stvari.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading