MILICA TODOROVIĆ O LEGALIZACIJI DROGE: Kada bi se to desilo, svi bi bili ŽEŠĆI NARKOMANI!

Autor: Alo.rs

Zabava

14.02.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Milica Todorović u zenitu je popularnosti, a kako sama priznaje u održavanju životnog balansa, pomažu joj psihoterapeuti. Ona je u iskrenom razgovoru za jedan list, progovorila i o veoma aktuelnoj temi, legalizaciji droge, te otkrila da li je ona za ili protiv:

- Nisam za legalizaciju lakih droga. Kada bi se to legalizovalo u Srbiji, svi bi bili žešći narkomani - izjavila je Todorovićeva, koja nije komentarisala skandal čiji je glavni akter njen kolega Darko Lazić, zvezda videa u kom povlači crte belog praha.

S druge strane, Milica je pobornik otvorenog govora o posetama psiholozima i psihijatrima, za koje tvrdi da i sama posećuje:

- Kod nas je još sramota ići kod psihijatra. Mene nije. Idem kod dva psihoterapeuta i jednog psihijatra - izjavila je Milica.

RepublikaFoto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Miloš i Milica

Pevačica je progovorila i na temu braka, ali i razvoda. I iako nije otkrila da li namerava da se uda za svog dugogodišnjeg izabranika Miloša Paunovića, Milica tvrdi da protiv razvoda nema ništa: 

- Nije sramota razvesti se. Sigurno postoje ljudi kojima to teško pada zbog osude okoline, ali bolje je razvesti se i ostati normalan, nego biti u lošem braku - dodala je pevačica koja odobrava i seks na jedno veče:

- Stvar izbora. Ko voli, nek radi, ali svakako ne osuđujem ljude koji vole taj vid zabave - na kraju razgovora je izjavila Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading