SUBOTIĆKA SE BAHATI PO NOVOM SADU: Nalepila 3.000 evra na glavu, pa unajmila PRIVATNO OBEZBEĐENJE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica razbesnela javnost novim snimkom!

SUBOTIĆKA SE BAHATI PO NOVOM SADU: Nalepila 3.000 evra na glavu, pa unajmila PRIVATNO OBEZBEĐENJE! (GALERIJA)

Foto: Printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Aleksandra Subotić ponovo je uspela da privuče pažnju javnosti svojim neobičnim i skandaloznim potezom. Naime, ona je objavila fotku nakon izlaska iz frizerskog salona, te otkrila da je za ovaj potez izdvojila okruglo 3.000 evra.

Naime, bivša rijalirti učesnica otišla je u jedan salon lepote i zahtevala da joj u kosu stave novčanice, tačnije ukupno 3.000 evra, a njen potez izazvao je gnev korisnika društvenih mreža.

- Kao što možete videti, u mojoj ruci se nalazi 3.000 evra. Došla sam u frizerski salon da napravim najskuplju frizuru u Srbiji - istakla je Aleksandra u videu.

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandra Subotić

Frizerke su prihvatile da naprave starleti frizuru sa novčanicama, a ona je nakon toga odlučila da ponosno prošeta gradom, ali kako se nije osećala sigurno, obezbeđenje ju je pratilo u stopu.

- Lepo mi je, ali me je strah - rekla je Aleksandra pre izlaska u javnost, koja ju je osudila:

"Sramota, ljudi nemaju hleba da jedu, a ona ide sa tolikim novcem na glavi", "Draga Aleksandra, dobra ideja. Sigurno je bio neki siromašan prolaznik. Mogla si mu dati makar jednu novčanicu od 100 evra. Mislim da bi to bila prava stvar usrećiti nekog kome je novac potreban", neki su od komentara na društvenim mreža, dok su se drugi ludo zabavili:

- Ovakvi vikleri nam svima trebaju - jedan je od pozitivnih komentara.

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandra Subotić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zlvko

26.05.2024 15:47

Seljancura pokondirena! Eto gde su Nusic i Sterija nalazili inspiraciju! Samo da nekome nepadne na pamet da je stavi na izbornu listu i eto ti nacionalna penzija.