TARA SIMOV POKAZALA NOVOG DEČKA I SERVIRALA HLADNU OSVETU BIVŠEM: Danilo će zbog ovoga napraviti LOM!

Autor:

Zabava

22.05.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je objavila snimak sa novim dečkom, komentari samo pljušte.

TARA SIMOV POKAZALA NOVOG DEČKA I SERVIRALA HLADNU OSVETU BIVŠEM: Danilo će zbog ovoga napraviti LOM!

Foto: tiktok/simovtara, instagram/dallyraich

Drama bivše zadrugarke Tare Simov i njenog nevenčanog supruga Danila Raičevića, sa kojim je dobila sina Nikolaja, se nastavlja. Njih dvoje su nedavno prekinuli vezu, što je rezultiralo žučnom raspravom i žestokim sukobima. Simova je danas objavila prepiske sa izvesnim damama za koje je navela da su spavale sa Danilom i tako šokirala svoje pratioce.

Međutim, novi šok usledio je kada je Tara pokazala svog novog dečka putem TikTok profila, gde je podelila njihov prvi zajednički snimak, a komentari su se neprestano nizali. Jedni su joj poželeli sreću u novoj vezi, dok su drugi izrazili čuđenje što je tako brzo uplovila u novu romansu.

 

 

Podsetimo, nedavno je Danilo govorio o sukobu sa Tarom i odnosu sa sinom.

- Naravno, dete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dete bude sa majkom i u svakom aspektu je to bitno posebno kada je malo dete u pitanju. Kada poraste tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bi bio neprijatelj svom detetu kada bih hteo da ga odvojim od majke. To je poenta cele priče. Uskoro će sin godinu dana, biće jedno gala slavlje koje želim da napravim zbog njega da on kada vidi jednog dana kaže “hvala mama i tata, divni ste“. Zbog njega mi je samo krivo što je ovo otišlo u tom smeru - ispričao je on za "Blic".

- Postoji dogovor da se o tome ne priča ništa, sve najlepše mislim o majci svog deteta i takođe joj želim sve najlepše. To je dogovor koji neću kršiti i ne pričam o tome, tu se podvlači crta i tu je kraj - rekao je Danilo i otkrio da kao ni prošli put nikada ništa loše neće izgovoriti javno o Tari.

- Nisam ništa loše izgovorio prethodni put o mojoj bivšoj devojci, a neću ni sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading