ŠOK! Aleksandra Subotić se krišom UDALA za Pecu Vijagru - procurila fotka u VENČANICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotićeva je šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK! Aleksandra Subotić se krišom UDALA za Pecu Vijagru - procurila fotka u VENČANICI! (FOTO)

Foto: Instaqgram.com

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i "Parovi", Aleksandra Subotić, šokirala je svoje pratioce na društvenim mrežama. Naime, Aleksandra je pozirala u venčanici, potpuno doterana i našminkana. Na ruci je imala dijamantski prsten. 

- Ko želi nek čestita - napisala je Aleksandra i objavila fotku u venčanici, sa velom na glavi.

Svi su odmah pomislili da se Aleksandra u tajnosti udala za svog dugogodišnjeg partnera Pecu Raspopovića, koji je poznatiji kao Peca Vijagra, sa kojim ima i dete.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić u venčanici

Drugi su pomislili da Subotićeva reklamira neke venčanice, ali je ona dodatno zaintrigirala svoje pratioce narednom objavom.

- Više slika i video sutra! Hvala svima na iskrenim čestitkama - dodala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra najavila više slika

Aleksandra je preko objave stavila i emotikone mlade i mladoženje. Ovo je dodatno šokiralo sve, kako je nedavno putem društvene mreže TikTok navela da se seli iz Pecinog stana i vraća kod oca.

- Ćao svima, ja sam Subotić Aleksandra. Spakovala sam kofere, vodim decu sa sobom i odlazim za Beograd kod mog oca. Vraćam se... - rekla je ona u gorepomenutom snimku.

Međutim, kasnije je objavila da je kod oca otišla samo na vikend, a ne da se iselila iz stana. Ostaje da ispratimo da li se Aleksandra stvarno udala za Pecu i šta se dešava u njenom domu. Podsetimo, njihova veza je u jednom trenutku bila kritična, a onda su, po svemu sudeći, uplovili u mirnu luku. Aleksandra je tada oprostila Peci što ju je prevario sa drugaricom Majom Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading