KRISTINA I KRISTIJAN PODELILI SREĆNE VESTI: Nakon DRUGOG POROĐAJA, čestitke pljušte na sve strane!

Autor:

Zabava

25.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević objavila porodičnu fotografiju!

KRISTINA I KRISTIJAN PODELILI SREĆNE VESTI: Nakon DRUGOG POROĐAJA, čestitke pljušte na sve strane!

Foto: Instagram.com

Naša bivša zadrugarka Kristina Spalević nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom fotografija iz šetnje sa svojim izabranikom Kristijanom Golubovićem. Ovaj par je očigledno uživao u lepom danu, a njihova sreća nije mogla da prođe neprimećeno.

Kristina i Kristijan su nakon drugog porođaja odlučili da provedu kvalitetno vreme zajedno, te su odlučili da izađu u šetnju i uživaju u suncu i svežem vazduhu. Fotografije koje su podelili na društvenim mrežama pokazuju osmeh na njihovim licima, a izgleda da su zaista uživali u svakom trenutku provedenom zajedno.


Ova poznata ličnost nije propustila priliku da svoje pratioce uključi u svoj intimni trenutak sreće. Objavivši fotografije sa šetnje na svom Instagram profilu, Kristina je pokazala da želi da deli svoju sreću sa svojim vernim pratiocima. Njihovi komentari ispunjeni su podrškom i pozitivnim reakcijama, a mnogi su izrazili divljenje za ovaj zaljubljeni par.

 

 


Nakon što je neko vreme bila van medijskog fokusa zbog porodičnih obaveza, Kristina se vratila u javnost na veoma blistav način. Njen izgled i osmeh na fotografijama jasno pokazuju da uživa u svojoj ulozi majke i partnerke, ali i da ne zaboravlja da neguje svoj javni imidž.

Kristina Spalević i Kristijan Golubović su definitivno iznenadili mnoge svojom spontanom šetnjom i deljenjem sreće na društvenim mrežama. Njihova ljubavna priča i porodični trenuci sigurno će nastaviti da intrigiraju javnost, a njihovi pratioci jedva čekaju da vide šta će sledeće podeliti sa njima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading