ĆERKI KUPILI AUTO! Luna i Marko odrešili kesu! Evo kako su obradovali naslednicu, ONA SKAKALA OD SREĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je mnoge iznenadilo!

ĆERKI KUPILI AUTO! Luna i Marko odrešili kesu! Evo kako su obradovali naslednicu, ONA SKAKALA OD SREĆE! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivši učesnici rijalitija Zadruga Luna Đogani i Marko Miljković rešili su da na pravi način obraduju ćerkicu Miu, pa su rešili da joj kupe automobil! Oni su snimali reakciju naslednice koja je sve nasmejala, kada se zatrčala kako bi što pre isprobala poklon. 

- Mia je dobila najveći poklon do sad. Oduševljena je - saopštili su Luna i Marko.

Inače, Luna je više puta u medijima pričala o tome koliko joj majčinstvo prija. 

Foto: Instagram printsceen

Luna Đogani i Marko Miljković ćerkici kupili poklon

 

Deca su jako vezana za mene. I jako mi je drago što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sma već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom - rekla je Luna, pa otkrila kako provodi nedelju sa ukućanima:

- Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo... izležavamo se, grlimo se, ljubimo! Odemo u neki tržni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti - rekla je ona pa otkrila da li je očekivala da će se tako brzo ostvariti u ulozi majke:

- U životu ništa ne možeš da planiraš. Sve je nekako brzo, spontano došlo, ali sam se ja snašla! Moja mama mi dosta pomaže i nadam se da ću imati sa ćerkama isti odnos kao moja majka sa mnom. Daće bog da i ja budem kao ona u njenim godinama, dodaje Luna pa je otkrila i da li li će se možda vratiti muzici i da li možda želi da se kroz muziku spoji sa majkom i ocem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading