ZORICA DUKIĆ URNISALA DALILU DRAGOJEVIĆ: Zbog ovih reči sve gori, voditelja joj vređala POKOJNOG OCA!

Autor:

Zabava

14.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti takmičarka prekinula ćutnju!

ZORICA DUKIĆ URNISALA DALILU DRAGOJEVIĆ: Zbog ovih reči sve gori, voditelja joj vređala POKOJNOG OCA!

Foto: Printscreen TV Happy, ATA Images

Zorica Dukić, nekadašnja pobednica prve sezone rijalitija "Parovi" i omiljena učesnica, uvek je bila poznata po svojoj iskrenosti i oštrim jezikom. Iako se povukla iz javnosti nakon nekoliko godina provedenih u rijalitiju, nedavno se vratila pred televizijske kamere i izazvala pažnju javnosti svojim komentarima o večitom sukobu sa Dalilom Dragojević.

Na pitanje novinara o Dalili Dragojević, Zorica je bila jasna i direktna. Izjavila je da joj je mišljenje o Dalili nikakvo, naglašavajući da sve u životu može da se ispravi, osim lošeg karaktera. Osvrnula se na njihov sukob i istakla da je Dalila pominjala Zoričinog pokojnog oca.

Republika

Foto: Printscreen TV Happy

Zorica Dukić

- Je l' baš moramo o njoj? Mišljenje o njoj mi je, nikakvo! - odmahnula je glavom Zorica.

Na pitanje da li je Dalila uopšte vredna pomena, Zorica je bila ponovo izričita i direktna.

- Mišljenje o njoj mi je nikakvo! Sve u životu može da se ispravi, osim da si loš čovek. Ja njoj nisam pominjala pokojnog oca, ona meni jeste. Ne bira ona sredstva i još jednom bih podvukla, mišljenje o njoj mi je, nikakvo - rekla je Dukićeva za jedan domaći medij. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

Nakon duže pauze, Zorica Dukić se vratila pred kamere i privukla pažnju javnosti svojim iskrenim i oštrim komentarima. Njen povratak je izazvao brojne reakcije među fanovima rijalitija i pokrenuo raspravu o aktuelnim dešavanjima u svetu poznatih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading