RIJALITI UČESNICU OTELI, DRŽALI U PODRUMU, PA SILOVALI: Stravični detalji tromesečnog ZLOSTAVLJANJA lede krv u žilama!

Autor:

Zabava

30.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica je napokon prekinula tišinu, pa progovorila o zlostavljanju, koje je trpela mesecima.

RIJALITI UČESNICU OTELI, DRŽALI U PODRUMU, PA SILOVALI: Stravični detalji tromesečnog ZLOSTAVLJANJA lede krv u žilama!

Foto: youtube.com/printscreen/Pustь govorяt

Tatjana Jovančević publici postala je poznata učešćem u Velikom bratu 2009. godine, a pažnju na sebe je skrenula tužnom životnom pričom, koja se i dan-danas prepričava.

Naime, njoj je amputirana noga kada je imala samo 23 godine, jer joj je dijagnostikovan tumor na kolenu, a njena majka otkrila je kako je Tatjana bila kidnapovana tokom posete bake u Bosni, što je Tanjin otac kasnije demantovao.

Ipak, tu nije kraj... Pre nekoliko godina u javnost je dospela informacija da je Tatjani odstranjena i dojka, takođe zbog tumora. 

- Našoj Tatjani je pre dva meseca otkriven tumor na dojci. Posle mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija. Tatjani je ovo drugi put da se bori sa istom bolešću. Pre 26 godina operisana je i morala je da joj se amputira noga - stajalo je tada u jednoj objavi na Fejsbuk stranici posvećenoj njoj.

Republika

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tatjana Jovančević

 

- Završila sam 12 hemioterapija. Želela sam da vam otkrijem kroz šta sam sve prolazila. Imala sam snagu sve do neke pete hemioterapije, doživela sam šok jer su me mnogo puta ubadali u ruke, od prethodnih terapija su mi teško pronalazili vene jer smeju da me bodu samo u levu nogu i levu ruku - govorila je Tanja.

Bivša učesnica rijalitija je sada otkrila stravične detalje tromesečnog zlostavljanja i silovanja koje je pretrpela kada je imala 16 godina, a njena životna priča rasplakala je mnoge.

- Nikada nisam imala priliku mom ocu tačno da ispričam šta se dogodilo, uvek sam to nekako krila. Tata mi nije verovao, mislio je da sam svojevoljno otišla i želela da se udam. Kada sam došla da pričam sa ocem rekao mi je: "Ne želim da razgovaram, ruku ovoliku su gurnuli u tebe" i tu je prekinut svaki naš kontakt - priznala je Tanja u emisiji za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading