STANIJA OTVORILA VRATA LUKS GAJBE U RUMI: Da li je Asmin zbog OVOGA pikirao starletu?

Autor:

Zabava

01.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević otvorila vrata prazničnog doma.

STANIJA OTVORILA VRATA LUKS GAJBE U RUMI: Da li je Asmin zbog OVOGA pikirao starletu?

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević, koja već duže vreme živi na relaciji Srbija - Amerika, nedavno je odlučila da se useli u novi dom u Majamiju. Međutim, nedavni povratak u Srbiju za praznike omogućio je javnosti da prvi put vidi delove njenog luksuznog stana u Rumi.

Dnevna soba, kao i ostatak stana, odiše belom bojom, čineći prostor još svetlijim. Nameštaj je stilski, a centralno mesto zauzima veliki kamin iznad kojeg je smešten televizor. Stanija je pažljivo birala dekoracije, a u jednom od ramova ističe se njena fotografija.

Detalji u Stanijinom stanu su pažljivo birani, odabrani da upotpune luksuznu atmosferu. Uz belu dominantnu boju, prostor odiše elegancijom i stilom. U prostoru se mogu videti i nekoliko jelki i ostali praznični detalji, što je jasan pokazatelj da Stanija praznike provodi sa najmilijima.



Praznično raspoloženje nije izostalo ni u Stanijinom domu u Majamiju, gde je nedavno otkrila svoj luksuzni penthaus. Kroz njene storije mogli smo videti kako uživa sa svojim najmilijima, delujući veoma srećno i zadovoljno.
Republika

Foto: Instagram.com

 

 


Stanijin povratak u Srbiju za praznike pružio je javnosti retku priliku da zaviri u njen intimni prostor, otkrivajući delove njenog života koji su do sada bili skriveni od javnosti.

- Ovo mi je najturbulentnija godina kada je moj emotivni zivot u pitanju! Bilo je lepih ljubavnih momenata a onda i sunovrata, emotivnih brodoloma! Odjednom mi se zivot otrgo kontroli i sve je bilo tako javno, trebalo se nositi sa emocijama, medijima, komentarima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading