PRIZOR KOJI TERA SUZE NA OČI: Mikina i Gibina majka javno MOLI ZA POMOĆ - Radi Vasić BOLEST promenila lični opis!

Autor:

Zabava

21.12.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene na društvenim mrežama!

PRIZOR KOJI TERA SUZE NA OČI: Mikina i Gibina majka javno MOLI ZA POMOĆ - Radi Vasić BOLEST promenila lični opis!

Foto: tiktok/printscreen/rada_rade01

Rada Vasić, poznata ličnost iz rijaliti sveta, suočava se sa teškom borbom protiv karcinoma dojke. Nažalost, bolest se vratila, što je navelo Radu da započne hemoterapiju kako bi se izborila sa novim izazovom. Ova hrabra žena je nedavno otvorila svoje srce i dušu uživo na Tiktoku, gde je podelila svoje emotivno iskustvo sa fanovima.

U emotivnom razgovoru sa svojim pratiocima, Rada je otvoreno govorila o svojoj borbi sa bolešću, ističući da je izgubila kosu zbog hemoterapije i da se oseća veoma loše. Podelila je da je svakodnevno podvrgnuta jakim terapijama i da se odmah po povratku kući mora odmarati. Ova iskrena ispovest dirnula je mnoge, dok je istovremeno navela Rada da zatraži pomoć za sebe i svog partnera Rade, s obzirom na njihovu tešku finansijsku situaciju.

Molim vas, neka nam pomogne koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo nisam htela da se pojavljujem ovako bez kose, mnogo se loše osećam. Mnogo mi teško idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet - pričala je Rada svojim fanovima.

Nakon što su pre nešto više od godinu dana promenili pol i odselili se u Nemačku, blizanci Mika i Gibe pružili su podršku svojoj majci u ovim teškim trenucima. Njihova hrabrost i otvorenost u vezi sa svojom odlukom da promene pol inspirisala je mnoge, a njihova podrška majci u borbi sa bolešću dodatno je istakla važnost porodične podrške u teškim životnim situacijama.

Rada je otvoreno zamolila sve koji su u mogućnosti da pruže pomoć, ističući da se nalazi u teškoj situaciji i da joj je podrška neophodna. Njen hrabar nastup i iskrenost ohrabrili su mnoge da pruže podršku i solidarnost u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading