OVAJ DETALJ SA SUĐENJA ANE I IVANA SVE ZANIMA: Ćurčićeva jednim potezom bacila javnost u razmišljanje!

Autor:

Zabava

06.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari danas su se suočili na sudu, a Republika je bila na licu mesta.

OVAJ DETALJ SA SUĐENJA ANE I IVANA SVE ZANIMA: Ćurčićeva jednim potezom bacila javnost u razmišljanje!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas su imali zakazano suočavanje na sudu. Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" tužila je svog bivšeg cimera zbog narušavanja njenog ugleda i časti. Tokom jednog od gostovanja Marinkovića na Pinku Ana se oglasila i otkrila da je ovu odluku donela zbog svih uvreda koje je on izneona njen račun. 

Iako se prethodnog puta nije pojavila na suđenju, danas je došla i to vidno raspoložena. Ana je bila skockana od glave do pete, a za suočavanje odabrala je kežual kombinaciju, koja je bila prilično zatvorena, ali sigurno nijedan muškarac ne bi mogao da odoli ovom izgledu. 

Ćurčićeva je na sebi imala sivi kaput i šal, a mnogima je privuklo pažnju da je nosila naočare, iako je bilo oblačno, ali su one njen izgled upotpunile. Ona je bila u pratnji još jedne ženske osobe, koja se nije odvajala od nje, a još uvek nije poznati da li joj je toprijateljica ili advokatica. 

Inače Ana je sve vreme bila na telefonu, a njene pratioce i fanove rijalitija definitivno bi najviše zanimalo sa kim je telefonirala pred suočavanje sa Ivanom. 

Podsećanja radi, Ana i Ivan su tokom boravka u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" imali jako turbulentan odnos, koji je imao burne oscilacije. Njih dvoje su u jednom periodu bili u jako dobrom odnosi i često su razgovarali i problemima koje su imali, ali se to promenilo pred sam kraj takmičenja, pa je došlo do jako burnih svađa koje su se nastavile i tokom emisija "Narod pita". Tamo su se žestoko svađali i vređali, a Ana je prelomila tokom jednog od Ivanovih dostovanja u emisiji "Pitanja novinara" da podnese tužbu zbog uvreda koje je izneo na njen tačun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading