NOVI DETALJI O ŽIVOTU BIVŠEG DEČKA TARE SIMOV KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Prijatelji otkrili sve šta se dešavalo sa njim pre nego što je počio SUICID!

Autor:

Zabava

27.11.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su detalji o životu bivšeg dečka Tare Simov, R. S koji je izvršio samoubistvo!

NOVI DETALJI O ŽIVOTU BIVŠEG DEČKA TARE SIMOV KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Prijatelji otkrili sve šta se dešavalo sa njim pre nego što je počio SUICID!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tara Simov

Bivši dečko Tare Simov, R. S. došao je u žižu javnosti kada se saznalo da je izvršio samoubistvo. Bivša zadrugarka se oprostila od njega potresnim rečima, pa je istakla da za sada nije u stanju da priča, jer ne može da se pomiri sa tom tužnom istinom. 

Inače, o životu Tarinog bivšeg dečka se malo zna, ali njegovi prijatelji su otkrili da je on bio pun života, da nije imao poroke, da se bavio sportom i da je bio uspešan u Tekvondu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tara Simov sa dečkom Danilom Raičevićem

 

Pored toga, ispričali su i da je imao posebnu ljubav prema psima i voleo je da bude okružen prijateljima, koji su ga neizmerno voleli. Bio je druželjubiv i uvek spreman da sasluša. 

Foto: shutterstock, Instagram.com, Instagram/stefanmihicofficial

Tara Simov i Stefan Mihić

 

- On je bio zaista pun života, takav sportista, trenirao je, ono što se kaže kao lud, dosta vremena je ulagao u svoje treninge. Imao je posebnu ljubav prema psima, baš ih je voleo, ceo život. Kad god bi video psa na ulici, uvek je prilazio da ih pomazi, nahrani - priča prijatelj R. S. za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading