OPLJAČKANA IVA GRGURIĆ! Ukradena joj sva UŠTEĐEVINA, poznat počinilac

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok detalji prevare!

OPLJAČKANA IVA GRGURIĆ! Ukradena joj sva UŠTEĐEVINA, poznat počinilac

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Pobednica treće sezone rijalitija "Zadruga", Iva Grgurić, i pored uspeha u javnom životu, otkriva da nije sve bilo tako sjajno iza kulisa. Naime, popularna starleta nedavno je istakla da je prošla kroz težak životni period kada ju je opljačkala i prevarila jedna ženska osoba.

- Bila je sada jedna teža situacija, gde sam svu svoju ušteđevinu, koju sam skupljala dugo, uložila u jedan biznis, gde sam prevarena od strane jedne dotične gospođice, o tome ću tek pričati. Sad je prošlo, iz te situacije sam se izvukla. Neverovatno, ali žena kad je sposobna i ima ambiciju, izađe iz svake situacije. Tako da sam sela, razmišljala sam, okej, sad sam pukla većinu svog novca, moram da se izvučem, to je malo teže, ali sam našla rešenje - rekla je Iva i otkrila da je našla brz način da taj novac ponovo zaradi.

Republika

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić

- Smislila sam plan koji mi je vratio novac u dva meseca. Uvek moram imati plan B i u ljubavi i na poslu - navela je bivša zadrugarka uz odluku da ne otkriva detalje o prevari, vrsti posla i tačnom iznosu novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading