ULOŽILA U VIKENDICU 300.000 EVRA KAKO BI SE SUNČALA GOLA: Jelena Golubović pobegla iz Beograda, traži mir (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa za sve pare!

ULOŽILA U VIKENDICU 300.000 EVRA KAKO BI SE SUNČALA GOLA: Jelena Golubović pobegla iz Beograda, traži mir (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dvostruka pobednica "Farme", Jelena Golubović, koja je postala poznata po svom kontroverznom učešću u rijaliti programima, nedavno je izgradila kuću na Avali, gde provodi veći deo svog vremena. Prema njenim rečima, većinu novca koji je zaradila u rijalitijima uložila je u gradnju ove kuće, koja joj je koštala skoro 300.000 evra.

Naime, ova drvena kuća, koja je završena početkom 2020. godine, privukla je veliku pažnju javnosti, jer je Golubovićeva izjavila da ima najlepšu kuću na ovom delu Beograda, koja je slična luksuznim planinskim kućama na Alpima.

Republika

Foto: printscreen

Kuća Jelene Golubović na Avali

Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu - rekla je nedavno Jelena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

Inače, osim što ima prelepu kuću, Jelena se nedavno okušala i u novoj profesiji. Naime, ona je dobila diplomu medijatora - posrednika u rešavanju sudskih sporova, koju joj je dodelilo Ministarstvo pravde Republike Srbije. Ova vest je iznenadila mnoge, jer Jelena po profesiji nije pravnik, već reditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading