ADAM ĐOGANI MI JE NEBITAN: Anabela Atijas šokirala izjavom, zauvek ga je OTPISALA!

Autor:

Zabava

07.11.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o Đoganijevom učešću u Eliti.

ADAM ĐOGANI MI JE NEBITAN: Anabela Atijas šokirala izjavom, zauvek ga je OTPISALA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anabela Atijas, nekadašnja supruga pevača Gagija Đoganija, progovorila je o odnosu sa Adamom Đoganijem, nakon što je on nedavno ušao u rijaliti "Elitu" i tamo je spomenuo da nisu u dobrim odnosima. Kada je Miljana Kulić pitala Adama o članovima porodice Đogani, on je otkrio da već duže vreme ne razgovara sa Anabelom.

Ova izjava je iznenadila mnoge, a svi su želeli da čuju kako Anabela reaguje na to. Međutim, ona tvrdi da ne prati Zadrugu i da nije upoznata sa onim što je Adam izjavio. Anabela je objasnila da joj je Adam bio bitan u prošlosti, ali da je sada pomalo nebitan za nju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anabela Atijas

- Bio mi je bitan kao dete. U jednom momentu nešto se desilo sa njim... To je opet njegova odluka. Ljudi koji mene ne žele u svom okruženju, ja to poštujem. Imam ljude koji su mi važni, za kojima bih patila, svi su uz mene. Oni koji treba da budu tu, jesu - rekla je Anabela za Telegraf.


Interesantno je da Anabela ne želi da se bavi Adamovim izjavama i da mu ne želi ništa loše, već mu želi sve najbolje. Ona ističe da se fokusira na ljude koji su joj važni i koji su uz nju u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading