SLEDEĆI ZAHVAT ĆE BITI DA RODIM BEBU: Iva Grgurić progovorila o trudnoći!

Autor:

Zabava

29.10.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" priznala šta je sve radila na sebi.

SLEDEĆI ZAHVAT ĆE BITI DA RODIM BEBU: Iva Grgurić progovorila o trudnoći!

Foto: Instagram.com

Starleta Iva Grgurić proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", u kom je i pobedila. Međutim, nakon izlaska iz rijalitija, Iva se nakratko oprobala u ulozi voditeljke, a potom se povukla iz medija i danas se vrlo retko pojavljuje na nekim gradskim dešavanjima. 

Bivša rijaliti zvezda gosotovala je u jednoj emisiji gde je otvoreno govorila o svim estetskim korekcijama koje je imala na sebi. Ona je odlučila da stane na put negativnim komentarima i da javno navede svaki detalj koji je uradila na svom telu i licu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić

- Nos sam operisala jednom, radila sam hijelurnon malo, izvadila sam ga iz usana, radila sam malo obraze, botoks i to je to - govorila je Iva, pa otkrila koji je sledeći zahtav koji planira da uradi. 

- Nema ga, sledeći zahvet će biti kad budem imala bebu, onda ću da rodim bebu - poručila je pobednica treće sezone rijalitija "Zadruga". 

Podsetimo, Iva je kroz rijaliti učešće pričala o teškom odrastanju i periodu nakon što je postala punoletna, te se tad u Beloj kući pokrenula afera ,,Zlatni kavez". Iva je ispričala potresne detalje, da je bila u vezi sa moćnikom, koji ju je plaćao, a kasnije je morala da pobegne od njega, kako bi izvukla živu glavu. 

Republika

Foto: Instagram.com/iva_grgurić_official

Iva Grgurić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading