PREKLINJE DA SE OVAJ SKANDALOZNI SNIMAK IZBRIŠE: Tea Tairović MALTRETIRA članove benda, reči koje im je uputila su za SVAKU OSUDU!

Autor:

Zabava

29.10.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zgrožena ponašanjem Tee Tairović prema članovima benda.

PREKLINJE DA SE OVAJ SKANDALOZNI SNIMAK IZBRIŠE: Tea Tairović MALTRETIRA članove benda, reči koje im je uputila su za SVAKU OSUDU!

Foto: printscreen/RTV Pink

Tea Tairović se nalazi na vrhuncu svoje karijere, ali jedan snimak preti da baci senku na njene uspehe! Naime, na nedavnom nastupu, pevačica je izgubila strpljenje sa članovima svog benda i iznela svoje nezadovoljstvo pred svima!

Republika

Foto: prinskirin/tviter

Tea Tairović

- Pratite mene! Ne pratim ja vas, nego vi mene - uzviknula je Tea, a snimak ovog trenutka brzo se proširio društvenim mrežama!

 

Mnogi su joj zamerili na ovom potezu, tvrdeći da je neprofesionalno i nepristojno da članove benda proziva na takav način. Komentari su se samo nizali:

- "Mala mora da se spusti na zemlju", "Ovo se ne radi na mikrofonu, već se rešava u četiri oka", "Umislila se seljanka" - samo su neki od komentara koje je Tea dobila.

Pevačica je shvatila da je snimak izazvao brojne negativne reakcije i odmah je reagovala. Zamolila je korisnika koji je objavio video da ga ukloni sa TikToka, ali umesto toga, on je odlučio da podeli njenu poruku!

Ovaj incident može imati ozbiljne posledice po Tea-inu reputaciju, s obzirom na to da je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na estradi. Da li će ova situacija uticati na njenu dalju karijeru, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading