"SPAVALA JE SA OSMAKČIĆEM JER JOJ NISAM VRATILA 100 EVRA" Skandalozne optužbe Viki Mitrović na račun TRUDNE Ane Jovanović!

Autor:

Zabava

13.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Viki Mitrović oplela žestoko po nekadašnjoj prijateljici!

"SPAVALA JE SA OSMAKČIĆEM JER JOJ NISAM VRATILA 100 EVRA" Skandalozne optužbe Viki Mitrović na račun TRUDNE Ane Jovanović!

Foto: ATA Images, PINK

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za druga", dan nakon gostovanja Ane Jovanović. Viki je nedavno isprozivala Anu, te aludirala na to da ne zna ko je otac njenog deteta, a voditeljka Anastasija Buđić ju je zamolila da pojasni kako je došlo do konflikta.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ana Jovanović u "Pitam za druga"

Podsetimo, Ana je u trećem mesecu trudnoće i nosi dete Bakira Brajlovića, rođenog brata Bilala Brajlovića, a Viki je otkrila i da je Jovanovićeva bila sa Markom Osmakčićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić i Viki Mitrović

- Ana je, nakon završetka rijalija, bila upućena u svaki segment mog života. Kada sam razbila staklo, otišla sam za Švajcarsku i zamolila sam Anu da odnese 100 evra za razbijeno staklo. Tamo sam se zadržala mesec dana, kada me je Ana pozvala i tražila mi novac - rekla sam joj da me sačeka i da ću joj novac dati kada dođem. Tada me je izvređala, a nakon par meseci je bila sa Markom – kada je Marko bio u Beogradu. Našoj zajedničkoj drugarici je rekla da je to uradila zato što joj nisam vratila 100 evra. Sada sam joj samo vratila milo za drago - ispričala je Viki.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Viki Mitrović u "Pitam za druga"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading