RASKRINKANA AFERA ZVEZDANA SLAVNIĆA I SLAĐE DELIBAŠIĆ: Njen otac ga obožava, a zbog ovoga se pevačica zamalo ŠLOGIRALA!

Autor:

Zabava

06.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina podigla se oko odnosa pevačice i bivšeg zadrugara kad su na promociji nove pesme njene ćerke uhvaćeni zajedno.

RASKRINKANA AFERA ZVEZDANA SLAVNIĆA I SLAĐE DELIBAŠIĆ: Njen otac ga obožava, a zbog ovoga se pevačica zamalo ŠLOGIRALA!

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić konačno se pojavio u javnopsti, a posle duge ilegale došao je na promociju nove pesme Silvije Đogani. Iak je sve vreme proveo u društvu Slađe Delibašić, pevačica tvrdi da između njih nema ništa i da su se tada prvi put sreli i upoznali. 

Republika

Foto: ATA Images/M. P.

Zvezdan Slavnić i Slađa Delibašić

- Čovek je došao na promociju u društvu Silvijine menadžerke Sandre, popričali smo par minuta i to je to. Ispoštovao je i to je velika stvar, mi se ne poznajemo, sedeli smo i pričali malo i odmah svi krenuli da smo zajedno. Kad se nisam šlogirala kad sam ga videla. Tata mi je sportista i mnogo ga voli. Kada sam mu pokazala snimke sa promocije, oduševio se. On je meni na mestu i last mi je što je takav lik došao na promociju moje ćerke - govorila je Slađa za Svet. 

Život Zvezdan Slavnića veoma intrigira javnost jer se po izlasku iz rijalitija nije niti oglašavao, niti igde pojavljivao, a on iako ga bivši cimeri često pominju, krije šta mu se dešava u životu.

Zvezdan je ipak sad priznao da nema stalnu devojku i da ih u ovoj fazi često menja, a objasnio je i kakva mu ženska treba. 

- Ona koja ume da me voli, pazi, mazi i ljubi svakog dana - poručio je Slavnić. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading