VRUĆ SNIMAK VODITELJKE ELITE OSVANUO NA MREŽAMA: Ana Radulović u provokativnom izdanju pokazala obline! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović pokazala čime raspolaže, društvene mreže se usijale.

VRUĆ SNIMAK VODITELJKE ELITE OSVANUO NA MREŽAMA: Ana Radulović u provokativnom izdanju pokazala obline! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Radulović

Voditeljka Ana Radulović je poznato lice televizije Pink, ona redovno svoje obožavaoce na Instagramu obraduje nekim interesantnim fotografijama. Ana često dospeva u žižu javnosti baš zbog svog neverovatnog izgleda, na koji niko ne može da ostane ravnodušan. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Radulović

Atraktivna voditeljka danas je ponovo obradovala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kad je podelila snimak kako pozira u haljini, koja je bila malo providna. 

Naime, Anu je neko snimao sa leđa u dugačkoj halini, kroz koju su se isticale njene obline i vitka linija kojom se ona ponosi. Poznato je da voditeljka ružičaste televizije jako vodi računa o svom izgledu, da posle četiri popodne ne jede ništa, a nedavno je krenula i u teretanu, čime se odmah pohvalila svojim vernim pratiocima na društvenim mrežama. 

- Majka priroda - poručila je Ana Radulović putem storija na Instagramu. 

Inače Ana Radulović je srpska televizijska voditeljka i model, rođena 22. jula 1992. Po struci je diplomirani ekonomista, a svoju karijeru na televiziji započela je 2020. godine na kablovskom kanalu Red, gde je vodila emisije “Pitam za druga”. Osim što je poznata kao voditeljka, Ana je takođe bila model i pojavila se u nekoliko muzičkih spotova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading