KAKO DANAS IZGLEDAJU NADEŽDA I TOMA IZ ZADRUGE? Nakon rijalitija su se povukli iz javnosti, a sada se pojavio SNIMAK koji sve dokazuje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako danas izgledaju Nadežda Biljić i Toma Panić!

KAKO DANAS IZGLEDAJU NADEŽDA I TOMA IZ ZADRUGE? Nakon rijalitija su se povukli iz javnosti, a sada se pojavio SNIMAK koji sve dokazuje! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Toma Panić i Nadežda Biljić

Pevačica Nadežda Biljić i rijaliti igrač Toma Panić danas žive naizgled srećno i bezbrižno sa sinom Longom, a tek se s vremena na vreme oglase u medijima ili na društvenim mrežama.

 

 

Nadežda ne peva u meri u kojoj bi zahvaljujući neospornom talentu mogla, što je nedavno prokomentarisao upravo Toma.

Želeo sam da vam se obratim zato što dosta vas komentariše zašto Nadežda ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli kada sam ih molio i zvao, nisu imali interesovanja za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju - napisao je nedavno Toma na Instagramu.

 

 

Sa druge stane moram da vam kažem da sam ja sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije hteo da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, a sa druge strane, gde god da smo otišli da uzmemo pesmu tražili su nam basnoslovne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove - zaključio je Panić za Telegraf.

Podsetimo, Nadežda i Toma su pre više od tri godine bili u centru pažnje, pošto ju je on fizički maltretirao. Pevačica je tada završila u Urgentnom centru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading