HITNA ODLUKA FRANA PUJASA: Nakon što je završio u ludnici rešio da okrene NOVI LIST!

Autor:

Zabava

19.09.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar na društvenim mrežama otkrio je kakvu promenu je odlučio da napravi u svom životu!

HITNA ODLUKA FRANA PUJASA: Nakon što je završio u ludnici rešio da okrene NOVI LIST!

Foto: shutterstock, ATA Images

Kako je Republika nedavno ekskluzivno pisala, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Fran Pujas, završio je na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", i to zbog prekomerne upotrebe leka ksanaks, a sada je nakon otpuštanja iz bolnice potpuno šokirao pratioce svojom najnovijom objavom na drutšvenoj mreži Instagram.

Naime, Pujas je odlučio je da okrene novi list i da u svom životu napravi drastične promene. Naime, Fran je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju bokserskih rukavica i suplemenata i tako obavestio sve svoje fanove da će se vratiti suportu i zdravom životu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Fran Pujas Instagram

- Vraćam se - napisao je bivši zadrugar na fotografiji koju je okačio. 

Podsećanja radi, kako je Republika prva pisala, Fran Pujas dugo je koristio psihoaktivnu supstancu THC, poznatiju kao marihuana, kao i prekoumernu upotrebu leka za smirenje ksanaks, što je sve ostavilo posledice na njega, zbog čega je hitno hospitalizovan na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Kako nam je izvor tada otkrio, bivšeg učesnika "Zadruge" je dovezao prijatelj, a noge su mu bile potpuno izgrebane. Takođe, Pujas je izgubio desetak kilograma za samo sedam dana, a terapiju mu je odmah prepisana.

Kada smo tragom one informacije stupili u kontakt sa Franom, on nam je samo kratko prokomentarisao da se sada bolje oseća.

Okej sam sada - poručio je kratko Pujas za Republiku, pa završio razgovor.

Republika

Foto: Republika

Fran Pujas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Čitalac

19.09.2023 22:07

sami ste sebi postavili dijagnozu. Od svega možete pobjeći ali od sebe ne možete. Naravno osim Vaše krivice tu je i Zadruga odradila svoje. Nažalost, niste jedini...