ISPLIVALA SLIKA PRVE BRAČNE NOĆI IVANA I JELENE: Na internetu osvanuo intiman trenutak iz kreveta, sve se vidi šta rade (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako su Ivan Marinković i Jelena Ilić proveli prvu bračnu noć, sve osvanula na mrežama!

ISPLIVALA SLIKA PRVE BRAČNE NOĆI IVANA I JELENE: Na internetu osvanuo intiman trenutak iz kreveta, sve se vidi šta rade (FOTO)

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Bivši učesnik "Zadruge" Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena Ilić stali su na "ludi kamen" u petak, kada su sklopili građanski brak i izgovori sudbonosno "da" u potpunoj tajnosti. Međutim, sada su isplivali novi detalji venčanja rijaliti takmičara.

Naime, iako su celu ceremojinu držali u strogoj tajnosti, Jelena se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je prezime svog supruga dodala svom, te se potom i našalila na njihov račun i objavila video na kojem se vidi kutija puna para i kako mladoženja broji pare.

- Prva bračna noć u Srbiji - napisala je bišva učesnica rijalitija u svojoj objavi kroz smeh.

Republika

Foto: instagram.com/jelena_ilic_marinkovic

Ivan i Jelena Marinković

Podsećanja radi, Ivan i Jelena su se upoznali tokom učešća u rijalitiju "Parovi" pre nekoliko godina. Veza im je bila turbulentna, pre svega zbog Marinkovićevog problema sa alkoholom, ali nakon brojnih svađa i skandala, sve se sleglo i oni su započeli miran život. Ivan je neretko isticao da se upravo uz pomoć svoje partnerke rešio poroka.

Inače, Ivan Marinković iza sebe ima brak sa pevačicom Gocom Tržan, s kojom ima ćerku Lenu, a iz avanture sa Miljanom Kulić ima sina Željka, dok se Jelena do sada nije udavala i nema decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading