MAJI MARINKOVIĆ SEVNULA BRADAVICA: Starleta u prvom provodu posle uvećanja zadnjice doživela PEH! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka poznata je po brojnim skandalima i vrelim fotkama!

MAJI MARINKOVIĆ SEVNULA BRADAVICA: Starleta u prvom provodu posle uvećanja zadnjice doživela PEH! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Maja Marinković nedavno podvrgla operaciji povećanja zadnjice, što je poslednjih godina veoma popularan zahvat, kako kod žena tako i kod muškaraca. Svima je poznato da je Maja stekla ogromnu popularnost zahvaljujući višegodišnjem učešću u rijalitiju, te svi očekuju da se priključi aktuelnoj "Eliti", što je i sama najavila.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković, Šopićka i Mikiša

Maja je zbog zahvata neko vreme morala da svoje životne aktivnosti svede na minimum, pa je čak i tokom odlaska u restorane i kafiće sa sobom morala da nosi gumeni šlauf, kako bi sedela na njemu.

Međutim, izlgeda da se starleta oporavila od opercije, pa je sinoć prvi put izašla u provod posle pauze, a sa njom su u društvu bili voditeljka "Elite" Ivana Šopić i poznati estradni menadžer Mikiša, sa kojim se Maja viđalai dok je boravila u Budvi, zbog čega su neki posumnjali da se između njih dešava nešto više od prijateljstva.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković, Šopićka i Mikiša

Kako je Maja Marinković poznata po skandalima, već je u prvom izlasku napravila pometnju na društvenim mrežama, pa se na slici koju je okačila vidi da joj je iz jako dekoltirane majice ispala bradavica. 

Već je poznato da Maja na svom profilu na društvenoj mreži Instagram stalno kači vrele fotke i provokativan sadržaj, pa joj verovatno ovo ne predstavlja problem, a i tokom boravka u "Zadruzi" više puta se razolitila pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

16.09.2023 10:36

Ova krestalica Sopicka hoce po svaku cenu da skrene pažnju na sebe pa samo sto se gola ne skine i polaze silikone,koja je to jadnica