ANA I BULIĆ PLATILI NAJBOLJE ADVOKATE DA POŠALJU ZVEZDANA U ZATVOR: Slavnić proživljava pakao, a najgore tek sledi!

Autor:

Zabava

12.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić poslala je Zvezdanu Slavniću preko 20 tužbi, u svemu joj pomogao Aca Bulić.

ANA I BULIĆ PLATILI NAJBOLJE ADVOKATE DA POŠALJU ZVEZDANA U ZATVOR: Slavnić proživljava pakao, a najgore tek sledi!

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić se i dan-danas prepucavaju javno, a drugoplasirana zadrugarka odlučila je da sve prepusti advokatu, ali i Aci Buliću, koji joj je pomogao da pripremi tužbe protiv Zvezdana.

Ipak, Zvezdan nije jedini koga Ana tereti sudskim putem. Tu je i Ivan Marinković, sa kojim je imala brojne sukobe i javne okršaje, a kako i sama govori, svako ko se trenutno nalazi u Eliti i iznosi laži o njoj - proći će isto:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na TikToku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i decu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila deo rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati - rekao je dobro obavešten izvor za Informer.

Ana Ćurčić je potvrdila ove informacije za domaće medije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti - kaže Ana Ćurčić za Informer i dodaje da njih dvojica neće biti usamljeni, već da će se pravnim putem obračunati sa još mnogima.

Bivša zadrugarka je u toku jučerašnjeg dana podnela 28 krivičnih tužbi protiv bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, ali i cimera iz "Bele kuće".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kur

12.09.2023 10:55

Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način. - Kad neko od svog zivota napravi cirkus i onda mu drugi krivi.