FRAN OTPUŠTEN SA KLINIKE, PRIJATELJ GA NE ISPUŠTA IZ VIDA: Pujas neprepoznatljiv, u bolnicu stigao sa OGREBOTINAMA!

Autor:

Zabava

09.09.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas završio je na psihijatriji, gde su mu urađene sve neophodne analize.

FRAN OTPUŠTEN SA KLINIKE, PRIJATELJ GA NE ISPUŠTA IZ VIDA: Pujas neprepoznatljiv, u bolnicu stigao sa OGREBOTINAMA!

Foto: Republika

Fran Pujas

Kako saznajemo, bivši zadrugar Fran Pujas, danas je završio u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", gde ga je dovezao prijatelj, a ubrzo mu je određena i terapija.

Naime, Fran je dugo koristio THC (psihoaktivna supstanca, nalazi se u indijskoj konoplji, poznatije i kao marihuana), što je ostavilo posledice na njega, a kako nam je izvor otkrio, Pujasa je dovezao prijatelj, dok su bivšem zadrugaru noge bile potpuno izgrebane.

Republika

Foto: shutterstock, ATA Images

Fran Pujas

 

- Stigao je u pratnji prijatelja, on ga je dovezao, tada su bile vidljive ogrebotine na njegovim nogama, imao je čak i hematom. Izgubio je dosta na težini, ima problem sa ishranom, nema apetit uopšte...dugo je koristio THC - govori za Republiku izvor.

Fran je izgledao potpuno drugačije od onoga kako ga pamti publika Zadruge, izgubio je apetit i drastično smršao, a prijatelj ga ne ispušta iz vida. Lekari su obavili sve neophodne analize i Fran je otpušten sa klinike, ali ga čekaju dodatni testovi. Biće potrebno i da se javi nadležnom psihijatru, kako bi se procenilo da li će mu u budućnosti biti neophodna i dodatna terapija.

Republika

Foto: Republika

Fran Pujas

 

Mi smo pokušali da stupimo u kontak sa njim, na broj poznat redakciji, ali i dalje nismo dobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miska

09.09.2023 18:21

Videla sam ga relativno skoro, setao je psa. On je premrsav, jedva sam shvatila da je on, zbog tetovaza po licu, pomislila sam ako ga cimne pas iscupace mu ruku. Bukvalno anoreksija.