DALILA SE POTUKLA ZBOG DEJANA?! Karambol u centru Beograda, zbog Dragojevića izvukla DEBLJI KRAJ!

Autor: Republika/A. N.

Zabava

01.09.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila je zbog pljuvanja Dejana Dragojevića doživela jako neprijatnu situaciju!

DALILA SE POTUKLA ZBOG DEJANA?! Karambol u centru Beograda, zbog Dragojevića izvukla DEBLJI KRAJ!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dalila Dragojević, kako se po gradu priča, napadnuta je pre desetak dana ispred jednog splava u Beogradu, a sada je otkriveno i zbog čega. Kako saznaje "Svet", nju su napali zbog toga što je blatila svog bivšeg supruga Dejana Dragojevića, pobednika "Zadruge 5".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

- Dalila je u poslednje vreme svuda pljuvala Dejana Dragojevića i njegovu devojku, a izgladila je odnos sa Aleksandrom Nikolić, što je mnoge zbunilo. Kada je izašla sa splava, devojka koja je takođe bila gošća krenula je za njom i pitala je kako je nije sramota da proziva Dejana nakon svega. Dalila joj je tada rekla da se pomeri i da nema o čemu da priča sa njom, palo je par teških reči, a onda je krenula tuča. Verovatno nije očekivala da će se suparnica koja je verbalno branila Dejana i fizički obračunati sa njom - završava izvor za "Svet". 

Devojka koja je prisustvovala incidentu kaže da je Dalila izvukla deblji kraj.

- Nisam videla njeno lice jer je bila savijena. Tek kad ih je taj momak razdvojio, videla sam da se radi o Dalili, ona je dobila batine, i to žestoke, ali zbog čega ne znam. Kad sam se vratila na splav, ispričala sam svom društvu za incident, a oni su mi rekli da Dalilu često viđaju na tom splavu i da se ponaša nevaspitano i bahato. Dva dana nakon toga jedna moja drugarica mi je rekla da je gledala snimak na kom se videlo kako se Dalila bije. Ja snimak nisam videla, ali sam gledala tuču uživo - govorila je za "Kurir" devojka koja je bila na licu mesta. 

Dejan se ovim povodom nije oglašavao, ali je u više navrata izjavljivao da ga bivša žena uopšte ne zanima. 

- Da padne na ulici ne bih joj pomogao, ne zanima me ta persona - govorio je Dejan, pa se veruje da mu ovo saznanje o Dalili ne bi teško palo. 

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Dejan Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading