ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU MAJE I ALENA! Bračni par pukao 200.000 evra na imanje iz snova! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

25.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Alen Hadrović konačno privode kraju radove na luksuznoj vili na Kosmaju!

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU MAJE I ALENA! Bračni par pukao 200.000 evra na imanje iz snova! (GALERIJA)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Alen i Maja Hadrović

Bračni par, Alen i Maja Hadrović, otpočeli su svoju ljubav u rijaliti programu "Zadruga", a njihova veza pobedila je sve prepreke, pa su emocije krunisali brakom, nakon čega su dobili i dvoje dece. Njih dvoje su sebe počastili nekretninom na Kosmaju, koja ih je koštala 200.000 evra, čije uređivanje i dalje traje. 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Maja i Alen Hadrović

Na prostranom imanju nalazi se i veliki bazen, oko kojeg su zasadili palme, a za dvorište su se pobrinuli da bude idilično za uživanje tokom toplih, letnjih dana. 

- Kasne malo radovi zbog majstora. 90 posto je gotovo, sad se sve privodi kraju. Hteli smo ove sezone da izdajemo sve ovo, ali su se odužili radovi. Dodaćemo ovde i tobogane, trampolinu, sve za decu - kazala je Maja, koja se porodila pre samo dva meseca.

- Nećemo se seliti iz Beograda, imamo u planu da prodamo stan na Voždovcu, pa da se preselimo van centra, negde Kumodraž recimo. Želimo da napravimo našu oazu, kuću jednu, planiramo i proširenje porodice - istakao je Alen, kako prenosi "Puls Online". 

Kako izgleda njihova imanje u vrednosti u 200.000 evra možete pogledati u galeriji koja se nalazi u nastavku ovog teksta. 

Podsećamo, Maja se porodila početkom juna ove godine i na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Angelina. Maja sa Alenom takođe ima i sina Vuka, dok iz prvom braka takođe ima još jednog sina, po imenu Andrej

- Angelina je stigla, 4.200kg, čuvajte se Aki i Vuče. Volim te heroju moj - napisao je Alen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading