BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA "NA DELU" SA POZNATIM ESTRADNIM MENADŽEROM: Irma Sejranić pokazala novog frajera!

Autor:

Zabava

24.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irmu Sejranić uhvatili smo sa novim frajerom, pevačica i dalje krije istinu o svom ljubavnom statusu!

BIVŠA ZADRUGARKA UHVAĆENA "NA DELU" SA POZNATIM ESTRADNIM MENADŽEROM: Irma Sejranić pokazala novog frajera!

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Bivšu zadrugarku i pevačicu, Irma Sejranić, uhvatili smo sa novim frajerom, sa kojim, po svemu sudeći, uživa. Međutim, šuška se da se vraća u rijaliti, te da će i ona biti deo "Elite".

Irma važi za jednog od najboljih rijaliti igrača i mnogi fanovi bi voleli ponovo da je vide u ovakvom formatu, a kako je trenutno, čini se, u srećnoj vezi, nije isključeno da će je baš to sprečiti da učestvuje u Zadruzi 7, koja počinje 3. septembra.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Irma Sejranić

Bivšu zadrugarku smo sreli, dok ćaska sa novim izabranikom, a lako se dalo zaključiti da je srećnija nego ikada. Mnogi su se pitali da li će Irma uskoro stati na ludi kamen, pa nije isključeno da će upravo ovaj frajer biti taj srećnik, kome će pevačica izgovoriti sudbonosno "Da".

Irma se do sada nije oglašavala na ovu temu, te je njen ljubavni status i dalje nepoznat, a ostaje nam da vidimo da li će o svemu progovoriti u rijalitiju.

Inače, momak smo Irmu zatekli jeste poznati estradni menadžer, Amer Hodžić, koji je sarađivao sa mnogim poznatim pevačicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading