NAJZGODNIJA BAKA POKAZALA ZADNJICU: Spakovala kofere i napustila Srbiju, sve gori od PROVOKATIVNIH FOTOGRAFIJA!

Autor:

Zabava

20.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka "zapalila" plažu u Dubaiju!

NAJZGODNIJA BAKA POKAZALA ZADNJICU: Spakovala kofere i napustila Srbiju, sve gori od PROVOKATIVNIH FOTOGRAFIJA!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović, majka starlete Aleksandre Subotić, važi za "najzgodniju baku u Srbiji". Iako gazi petu deceniju, mnogi smatraju da izgleda nikad bolje, a sve zahvaljujući redovnim treninzima i programu koji je osmislila. Svoje izvajano telo redovno pokazuje na društvenoj mreži Instagram, a tako je bilo i sa poslednjom objavom.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, Ljuba je otputovala u Dubai, gde uživa, a pratioce je obradovala provokativnim fotografijama, koje je napravila u moru. Ona se uslikala na plaži ispred čuvenog hotela i to u minijaturnom neonsko zelenom bikiniju. 

Pozirala je u više poza, pa su tako njeni fanovi mogli da vide svaki deo njenog tela, pa čak i zadnjicu, koja je isklesana. Bivša zadrugarka je usijala društvene mreže, a odmah su se pojavili i komentari da bi skoro sve mlade devojke mogle da joj pozavide na telu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

"Očekujemo te u Zadruzi 7", "Ljubo, ulazi u Elitu da ih postaviš sve na svoje mesto", "Ovo je za desetku", "Čudo od stomaka, ma vi niste normalni", "Gospodarica", "Primer kako izgleda oličenje jedne dame", "Izazovno kao i uvek", "Lepotica", "Nije normalno koliko žena dobro izgleda", bili su samo neki od komentara ispod Ljubine objave.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Kako Ljuba važi za jednog od najboljih "rijaliti" komentatora, mnogi bi voleli da je vide u "Eliti", a da li će im se želja ostvariti, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ghost

20.08.2023 11:52

Ovom blesavom narodu nema spasa.

Biba

20.08.2023 23:34

Pravi trandza