BORA VARA MILICU SA TRANDŽOM? Kemezova dobila ŠOK snimak, poruka je zaledila: On voli MUŠKARCE!

Autor:

Zabava

12.08.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez dobila je snimak na kom se Bora Santana samozadovoljava pred transvestitom.

BORA VARA MILICU SA TRANDŽOM? Kemezova dobila ŠOK snimak, poruka je zaledila: On voli MUŠKARCE!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Milica Kemez i Bora Santana čine se nikada srećniji u svojoj ljubavi, a uveliko traju i pripreme za svadbu.

Međutim, Milica je kako se navodi, nedavno doživela pravu neprijatnost kada joj je stigao snimak na kom je Bora vara i to ni manje ni više nego sa transvestitom.

- Milici je nedavno stigao snimak Bore sa trandžom, kako su joj napisali, ali nije smela ni da ga otvori kada je videla poruku. Devojka sprema svadbu za 500 zvanica, nikad srećnija nije bila, a sve lađe su joj potonule kada je pročitala sadržaj poruke u kom je između ostalog pisalo: ''Ako posle ovoga možeš da se udaš za njega, onda si pobednica, on voli muškarce.'' Milica je ipak pustila snimak i shvatila da se radi o klipu koji je kružio internetom još pre dve godine. Bora je nju ubedio da nema nikakve veze sa tim i da mu je to neko namestio, a očigledno sada neko hoće da im uništi sreću i navede Milicu da otkaže svadbu - priča izvor za Svet.

Foto: instagram.com/milicakemezofficial

Bora Santana i Milica Kemez

Podsetimo, pre dve godine se u javnosti pojavio snimak na kom se Bora samozadovoljava dok je bio na vezi sa Natašom Kvin iz Beča, inače transvestitom. Ona je tada rekla da joj je Santana davao lažne nade zbog čega se ona zaljubila u njega, ali i da je imala prisne odnose sa njom dok je bio u vezi sa Milicom.

- Nisam se još operisala, ali imam ženske grudi, 15 godina živim kao žena, tako se i oblačim. Promenila sam i ime u dokumentima. Dok mi je obećavao kule i gradove, bio je u vezi sa Milicom, ali su kao bili u nekoj svađi - izjavila je tada Nataša, ali Kemezova ne veruje u to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Fuad-Fudo Zenica

13.08.2023 04:00

Milice-Marinković-Kemez,vidiš da mnogi žele da vas rastave,ne moj da nasjedaš na odvratne provokacije,vjeruj Bori,da bi živjeli normalno i voljeli se,100% tvrdim,da te Boro ne vara,pozdrav veliki za vas,uživaj te u ljubavi i sreći:)