OVAKVE "BURME" NIKADA NISTE VIDELI: Voditelj priredio verenici iznenađenje o kakvom devojke sanjaju, ova fotografija obišla je internet!

Autor:

Zabava

10.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin istetovirala je Filipov lik, a sada joj se on "odužio!"

OVAKVE "BURME" NIKADA NISTE VIDELI: Voditelj priredio verenici iznenađenje o kakvom devojke sanjaju, ova fotografija obišla je internet!

Foto: Instagram.com

Paula Hublin i Filip Đukić nedavno su se verili, a uskoro planiraju da stanu na ludi kamen i izgovore sudbonosno "Da". Iako mnogi smatraju da su oboje i dalje veoma neozbiljni, zbog čega im predviđaju kraj, Paula je svima zapušila, kada je objavila snimak gde tetovira Filipov lik preko cele ruke.

 

 

Ni sam Filip nije mogao da veruje na šta se Paula odlučila, a sada je na red došao on. Hublinova je objavila fotografiju njegove tetovaže, a kako je i sama objasnila, ovo su njihove "burme", koje će biti tu do kraja života.

Republika

Foto: instagram.com/donfilipo.tatoo

Filip Đukić

 

Sigurni su u svoju ljubav i ne mare za brojne komentare i pitanja šta će sa tetovažom, ako ikada raskinu. Đukić je istetovirao Paulino ime i time pokazao da se zaista skrasio pored bivše zadrugarke, u šta mnogi sumnjaju i dan-danas.

Republika

Foto: instagram.com/paula_hublin

Filip Đukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ema

11.08.2023 14:28

Prelep par