JUTJUBERKE POBEGLE OD OCA, ON IM PREKO TIKTOKA SAOPŠTIO DA ČEKA DETE: Anđela i Nađa doživele šok, porodična drama se nastavlja!

Autor:

Zabava

10.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Anđele i Nađe svima otkrio da ne komunicira sa ćerkama, pa im saopštio da ima novu suprugu, sa kojom čeka dete!

JUTJUBERKE POBEGLE OD OCA, ON IM PREKO TIKTOKA SAOPŠTIO DA ČEKA DETE: Anđela i Nađa doživele šok, porodična drama se nastavlja!

Foto: tiktok.com/printscreen

Otac popularnih jutjuberki, Anđele i Nađe, krajem prošle godine prijavio je njihov nestanak, zajedno sa majkom, nakon čega je nastala totalna drama. Od njih nije bilo ni traga, ni glasa, sve do novog jutjub videa, gde su objasnile šta se zapravo dogodilo.

- Želimo da vas zamolimo da poštujete našu privatnost. Nadamo se da ćete prihvatiti to da naš privatan život želimo da zadržimo za sebe. Nemamo potrebu da priačamo šta se dešava iza kamere. Mi želimo da vam predstavimo vesele stvari, nešto lepo i onako kako mi osećamo. Nadamo se da ćete to poštovati! Meni je jako teško da snimam ovaj video - rekla je Anđela na ivici suza. 

- U životu se dešavaju stvari nad kojima nemamo nekad kontrolu, vi ćete pratiti nas, družićemo se! - dodala je Nađa. 

Republika

Foto: Printscreen

Anđela, Nađa i Zoran Đorđević

Kako saznajemo, jutjuberke više nemaju nikakvu komunikaciju sa ocem, a on čeka prinovu. Upravo na tu temu govorio je Zoran putem svog TikTok lajva, gde je objasnio sve detalje porodične drame:

- Nemam apsolutno nikakav kontakt sa Anđelom i Nađom, ja nisam neko kao njihova majka da ćuti i da klima glavom. Ja ću da ih oteram, kad su bezobrazne i kad to treba - govorio je Zoran u lajvu.

Zoran ima novu suprugu, koja je u drugom stanju, o čemu je takođe govorio na TikToku:

- Planirao sam dete sa Milicom, ja sam isplanirao, Anđela i Nađa ce imati polubrata ili polusestru samo na papiru sutra - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading