CECA NAPUSTILA BOLNICU: Jelenu Golubović ŠOKIRALA jedna stvar, žestoko udarila na TETKU!

Autor:

Zabava

09.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka višestruke rijaliti pobednice napustila bolnicu nakon operacije!

CECA NAPUSTILA BOLNICU: Jelenu Golubović ŠOKIRALA jedna stvar, žestoko udarila na TETKU!

Foto: ST/N. Mutić

Majka višestruke rijaliti pobednice i rediteljke Jelene Golubović je nedavno operisana u Institutu za ortopediju Banjica. Ceca Golubović je pre dva dana napustila bolnicu, a njenu ćerku Jelenu je najviše šokiraloto što ona peti dan posle operacije može da savije koleno.

Rediteljka se zahvalila svima koji su podržali njenu majku, a ponovo je urnisala tetku, sa kojom se sudi zbog podele imovine.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Ceca Golubović

- Ovom prilikom pozdravljamo i sve koji su mamu zvali, pružili i meni i Ceci Golubović neizmernu podršku. Jedino je sestrin poziv izostao - započela je Jelena za "Pink.rs", pa dodala:

- Njoj je i dalje preči stan i materijalno, iako se godinama predstavlja kao velika vernica. Baku nije gledala uopšte (svoju majku). Meni je duhovnik, kada sam ga pitala: "Je l' u redu da tetka uzme polovinu, a nije uopšte gledala majku?", rekao: "Roditeljima se daje, a ne uzima stalno" - istakla je Golubovićeva.

Da podsetimo, Jelena je nedavno na svom facebook profilu podelila objavu u kojoj je tražila od svojih pratioca da joj pomognu i dobrovoljno doniraju krv, a posle se saznalo da je pomoć potrebna njenoj mami, kako bi mogla da ode na operaciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je, posle sedam godina, došla na red za operaciju i ja sam srećna što je postupak ubrzan. Sada je ostalo samo još da nađemo davaoce krvi, kako bi ona mogla da se operiše. Nikola Lakić, koji je bio sa nama u "Farmi 7", je donirao krv, ali je potrebno da se nađe još dvoje ljudi. Meni je prvog jula rođendan i ako me neko voli, neka mi to bude poklon za rođendan. Problem je što samo tri odsto populacije daje krv - istakla je Golubovićeva pre mesec dana za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading