KRISTINA SPALEVIĆ NAPUSTILA SRBIJU! Spakovala kofere i otišla iz zemlje, besna na Golubovića, ne zanima je šta radi: Kristijan se ZANEO!

Autor:

Zabava

07.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović počeo je da kocka, a Kristina Spalević je odlučila da ode iz zemlje.

KRISTINA SPALEVIĆ NAPUSTILA SRBIJU! Spakovala kofere i otišla iz zemlje, besna na Golubovića, ne zanima je šta radi: Kristijan se ZANEO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock

Rijaliti ''Zadruga'' je mnogima doneo dobro, a među onima koji su sebe dobro unovčili je i Kristijan Golubović koji i nakon rijalitija zarađuje od svojih fanova preko TikToka i čuvenih mečeva tokom kojih mu fanovi šalju poklone, koje platforma pretvara u novac.

Republika

Foto: D.Kadić

Kristijan Golubović

Međutim, navodi se da je Golubović počeo i da se kocka, kao i da je uhvaćen u kazinu gde je bio satima i potrošio velike količine novca, a tim povodom se oglasio i sam Kristijan koji je priznao da se povremeno kocka, ali da ipak zna kada treba da stane. Takođe, rekao je i da njegovoj supruzi Kristini Spalević, koja je inače u drugom stanju, ovo ne smeta jer ne provodi vreme sa njom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević

Kristina se oglasila i istakla da je napustila Srbiju, kao i da ne želi preterano da komentariše Kristijanovo ponašanje.

- Ja sam sa Konstantinom na moru, mi uživamo i ne znam šta se dešava u Srbiji. Generalno mi se ne sviđa Kristijanov izbor društva, zaneo se malo sa njima. Ne bih dalje komentarisala tu temu - rekla je Kristina, prenosi Srbija danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading