BIVŠA ZADRUGARKA KOMPLETNO U ZAVOJIMA: Objavila stravične fotografije nakon operacije! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović se oglasila nakon operacije, a evo šta je sada menjala na sebi!

BIVŠA ZADRUGARKA KOMPLETNO U ZAVOJIMA: Objavila stravične fotografije nakon operacije! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Bivša zadrugarkaErmina Pašović, ne staje sa estetskim korekcijama, zbog kojih sve manje liči na osobu, koju smo mesecima gledali u rijalitiju. 

Ona je, naime, u Zadrugu ušla potpuno "prirodna", a zatim je odlučila da promeni lični opis, što je vrlo brzo i uradila, a mnogi komentarišu da Ermina sada izgleda bolje nego ikad. Međutim, ona se sa tim, čini se, ne bi složila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Ermina se oglasila iz bolničke postelje, pa najavila novu operaciju, a odmah nakon iste, objavila je nove fotografije. Zadrugarka je bila kompletno u zavojima, ali vidno zadovoljna rezultatima, pa joj nije smetalo da tako ispozira za brojne pratioce na Instagramu.

Pašovićeva se osećala kao kod svoje kuće, a svi jedva čekaju da vide kako sada izgleda. Ona je, po svemu sudeći, podizala jagodice i dodatno zategla lice, a kakav će biti krajnji rezultat - ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

31.07.2023 20:41

To je notorna budala,koja je u pocetku glumila veliku muslimanku a nema ni m od toga,obicna uskompleksirana i bubuljicava pacenica,mars u Bosnu bre,mars