UZNEMIRUJUĆE SCENE POKOJNE VOLJENKE ILIĆ: Nadrilekar pokušavao da spasi njenu dušu, ona ispuštala jezive urlike, grčila se i plakala!

Autor:

Zabava

15.07.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozna smrt rijaliti učesnice, Voljenke Ilić, potresla je javnost!

UZNEMIRUJUĆE SCENE POKOJNE VOLJENKE ILIĆ: Nadrilekar pokušavao da spasi njenu dušu, ona ispuštala jezive urlike, grčila se i plakala!

Foto: youtube.com/printscreen

Bivša učenica rijaliti "Parova" Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Ona je bila učesnica sedme sezone ovog rijalitija, a bila je i popularna devedesetih godina kao pevačica i denserka.

Republika

Foto: Printscreen

 

Pokojni nadrilekar i isterivač đavola, Alen Azarić, je u Parovima neretko izvodio seanse u kojima je pokušao da spasi duše pojedinih takmičara, a jedna od njih bila je upravo Voljenka.

Ona je, kako je Alen tada krenuo da čita molitvu, počela da ispušta zvukove, da plače, trese se, a potom je i pala, grčeći se i plačući. Nadrilekar je tada pokušavao da istera nečiste sile iz nje, a kako pišu mediji, misteriozna smrt Voljenke povezana je sa sektom.

Na stolu u kući je pronađeno oproštajno pismo sa rečima: ''Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj ćerku, zvala me je majka,'' kao i fotografija preminule majke, sveća, šest svetaca, plišani zec i njen pasoš, te se sumnja da je vršena određena vrsta rituala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading